lørdag 11. oktober 2008

Nordnorsk Fotomaraton 2008

I dag var det premieutdeling i Nordnorsk Fotomaraton 2008 i Narvik. Siden vi deltok der 13 -15.juni i år så ble vi invitert til premieutdelinga.

Når sant ska sies så har æ deltatt på 5 Nordnorske maraton tidligere og kun fått en premie, så det var jo ikkje med de heilt store forventningan vi dro avgårde. Men for å ikkje kjør heilt bomtur så tok vi en avstikkar til Abisko først å handla litt kjøtt og "frisk luft".

Kl 15.00 skull premieutdelinga begynn og vi møtte frem i god tid. Det blei jo fra Narvikgjengen hinta frempå om at vi ikkje kom til å dra tomhendt hjem, men vi antok jo at det va kaffen og vafflan de snakka om.

Premiebildan for 1.tema "mennesker i miljø" blei vist og premian utdelt, og som forventa så hverken så vi noen kjente bilda eller hør noen kjente navn. Bortsett fra Roger (leder i vesterålen fotoklubb)da som fikk diplom .

Neste tema va "insekter", og der blei Roger premiert nok en gang, denna gange med et antatt bilde. Å jaggu så hørt æ plutselig mitt navn, og så mitt navn en gang til. Æ fikk 2 antatte bilda. Hurra!!!!
Mine 2 antatte insektsbilda.


3. tema var "fugleperspektiv". Det blei 2 antatte bilda på mæ der og. 2 ganga Hurra!!!.
Ja og så fikk endelig Thore 1 bilde antatt.



Mine to antatte fugleperspektivbilda.



4. tema var "arbeidshender", der fikk Roger og Thore hvert sitt bilde antatt.

5.tema var "reflekser". Der fikk fikk æ og Roger først kvært sitt antatte bilde, å så fikk æ jaggu en diplom. Nu står ikkje verden til påske, tenk å få så mange premia.Mitt diplombilde for "reflekser"

Mitt antatte bilde i "reflekser"

På 6 og siste tema "kontraster" stakk Roger av med 2 antatte, og Thore og æ fikk kvært sitt antatte.Mitt antatte kontrastbilde.

Det blei ingen edle metaller på noen av oss, men ka gjør vel det. Vi får prøv å satse høyere neste år og håpe på litt glitter da.

Nu e det bare mine bilda æ presentere i bloggen. Roger og Thore får jaggu lag sæ sin egen blogg.

7 kommentarer:

Kjell O. Brun sa...

KJÆMPEBRA!!
grattulere så masse! Det e jo superflott!

Unknown sa...

Takk!!Åattpåtil fikk æ jo månedens bilde i øksnes fotoklubb for september og oktober i vesterålens fotoklubb. Æ begynn jo å bli reint ekkelt kry nu :)

Kjell O. Brun sa...

Men det e jo lov te det:)
Bare husk det i dårlige tider når man må se opp og fram;)

Dormende ullteppe sa...

Hei. Gratulerer så mye fra mæ, det var kjempe koselig...Har du sett at æ har fått tel å laga mæ sia... Snakkes.

Unknown sa...

Ja, så det, du e jo blitt proff. Skal du ikkje legg ut brillebildet ditt. Så et på ei hjemmeside som va veldig likt, ka om noen har stjælt det.

Dormende ullteppe sa...

Proff og proff fru Blom...du ska tru æ har måtte hatt mye tlf. hjelp fra en viss trønder,som ja e proff...men nu e æ nu i gang, så får vi se om det blir noe sus..det er nu ialle fall veldig gøy, det har blitt mange tima foran skjermen, men nu er nu det meste gjort, så nu blir det jo bare lekkert å redigere...Håper ikke noen har tatt brillebildet mitt, da skyt æ de...;)

Unknown sa...

sia æ fant det på heite www.orreleik.no , du får gå inn der å se, det e i allefall veldig likt ditt bilde, men e jo ikkje heilt sikker.